Шановні вступники, Національний університет харчових технологій запрошує на День відкритих дверей, який відбудеться 30 листопада 2019 року (субота).

Початок о 10:00!

Програмою зустрічі передбачено:
знайомство учнів та їх батьків з університетом та його структурними підрозділами;
проведення тематичних майстер-класів, які допоможуть визначитися з майбутньою професією;
знайомство з кафедрами університету та їх колективами;
спілкування зі студентами та викладачами;
ознайомлення з особливостями вступної кампанії у 2020 році.

Адреса: м. Київ, вул. Володимирська, 68 (ст.м. ”Площа Льва Толстого” або ст.м. ”Університет”) За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії НУХТ:
(044) 289-64-00

Вооооу, новинка

Ми підготували для вас дещо цікавеньке
А саме, вечір гуморуууу

Що на на вас чекає?
Це захоплючий стендап та дивовижна імпровізація!
Де та коли???
Студентський клуб НУХТу, 6 листопада, о 17:00
Ми чекаємо на кожного з вас, приходьте заряджатися позитивом та неймовірною енергетикою

P.S. Обережно, такого ви ще не бачили

 

Навчально-науковий інститут харчових технологій запрошує вступників на День гостинності!
31 жовтня 2019 року

План заходів у студентському клубі НУХТ:
10:00-10:15 - Зустріч гостей (частування, заповнення анкет та перегляд рекламного відеофільму);
10:15-10:35 - Знайомство зі структурою та спеціальностями Інституту;
10:35-11:35 - Проведення майстер-класів:
 Приготування морозива;
 Приготування органічного майонезу;
Виготовлення та дегустація високобілкових веганських паштетів.

План заходів у лабораторіях випускових кафедр ННІХТ:
11:40-12:00 - Проведення майстер-класів:
 Виробництво граноли з дегустацією виготовленого продукту (ауд. Ж-215);
 Виготовлення різних видів карамелі й дегустація продукції (ауд. Ж-205);
 Знайомство з секретами технології та неперевершеного смаку ковбасних виробів (ауд. Ж-310);
Отримання води питної якості з використанням сучасних технологій (ауд. А-548).

Щодо реєстрації та організаційних питань звертайтесь:
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 (067) 844 82 86
Пухляк Анастасія Григорівна

#ЯобираюННІХТ
Обирай і ти кращих у своїй справі! До зустрічі 31 жовтня, майбутні абітурієнти! 

Дорогі абітурієнти запрошуємо вас 5 жовтня на тематичні майстер-класи від Навчально-наукового інституту харчових технологій , які розпочнуться об 11:40:
Булочні викрутаси (аудиторія Ж-207).
Разом з викладачами ви навчитеся надавати звичайним шматкам тіста найрізноманітніших форм, що на ваших очах перетворюватимуться в печі на дивовижно гарні смаколики.
Вершина ковбасного мистецтва (аудиторія Ж-310).
Ми навчимо Вас обирати якісне м'ясо, готувати смажені ковбаси в домашніх умовах, а приготовлені продукти можна буде скуштувати відразу ще гарячими.
Визначення походження барвників у різних харчових продуктах (аудиторія Ж-712).
Використовуючи експрес методи дослідження, визначимо природу харчових барвників у різних харчових продуктах.
Дегустація безалкогольних напоїв (аудиторія Ж-512).
На дегустації Вас очікують 5…8 видів безалкогольних напоїв. Ви зможете їх посмакувати, а також дізнатись про технологію їх приготування.
Молочна майстерня (аудиторія Ж-402).
Ви на власні очі зможете побачите виробництво морозива щербет і сиру м’якого Любительського.
Опріснення морської води як альтернативне джерело отримання питної води (аудиторія А-443).
Ми навчимо вас опріснювати воду та одержувати якісну питну воду.
Органічний майонез (аудиторія Ж-910).
З’ясуємо як готувати корисний майонез у домашніх умовах.
Поліцукриди в желейних виробах (аудиторія А-548)
Покажемо як готувати у домашніх умовах мармелад та фруктові желе.

Навчально-науковий інститут харчових технологій шукає нові обличчя 

Не втрачай можливість, приходь на відбір і можливо, саме ти станеш частиною нашої творчої команди!
Талановитим вхід без черги!

Обов'язково заповнюй анкету для реєстрації (в шапці профілю) та бери участь у конкурсі талантів найкращого інституту! 

Чекаємо на тебе 10 вересня о 12:40 в актовій залі НУХТ (А-корпус, 2 поверх)

УВАЖНО ЧИТАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ В АНКЕТІ‼️‼️ Детальна інформація: +380(97) 046 40 26 - Світлана
@prsvt12 - Телеграм

Музичний супровід для виступу танцорам та вокалістам ДО 9 ВЕРЕСНЯ надіслати Світлані. 
БУДЬ З НАЙКРАЩИМИ!
МИ ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ! 

Шановні студенти ознайомтесь з остаточними додатковими балами.

Додаткові бали нараховані студентам 1-го курсу:

Додаткові бали нараховані студентам 2-го курсу:

Додаткові бали нараховані студентам 3-го курсу:

Додаткові бали нараховані студентам 1-го курсу ОС "Магістр":

До уваги студентів❗️Зміни у виборчому графіку. Відповідно до положення про студентське самоврядування у Національному університеті харчових технологій було затверджено графік виборчого процесу:
 Після успішного подання заяви з 18 квітня (до 6 травня включно) кандидати мають право розпочинати передвиборчу агітацію.
 До 10 травня кандидати на посаду Голови студентської ради університету / гуртожитків / інституту / факультету мають оприлюднити свою передвиборчу програму та склад команди (лише для голів інституту/факультету) ОБОВ’ЯЗКОВО на соціальних сторінках:
 Instagram: NUFTinfo Facebook: Нухт Інфо
 13 травня (за 2 дні до виборів, що відповідає правилам положення про студентське самоврядування) - відбудуться дебати кандидатів в онлайн форматі в прямому ефірі на YouTube та інстаграм, де кожен матиме право задати своє запитання;
15 травня - відбудуться вибори голів студентської ради університету / студмістечка / гуртожитків / інститутів та факультетів у системі Moodle.

Запрошуємо на День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 02 березня 2019 року
Початок о 10:00
 Програмою зустрічі передбачено:
Ознайомлення з університетом та його структурними підрозділами;
Проведення тематичних майстер-класів, які допоможуть обрати майбутню професію;
Ознайомлення з кафедрами університету та їх колективом;
Спілкування із студентами та викладачами, під час якого ви отримаєте відповіді на Ваші запитання.

Шановні абітурієнти 2019 року!
​Якщо Ви прагнете стати елітою технічної інтелігенції, отримати престижну високооплачувану кваліфікацію та запам’ятати свої студентські роки на все життя, то ласкаво просимо до родини НУХТ!
Час до реєстрації на ЗНО спливає швидко, тож не втрачайте нагоди випередити конкурентів й отримати додаткові бали із хімії до вступу!
Минулого року 20 абітурієнтів стали студентами інженерних, технологічних і біотехнологічних спеціальностей завдяки Всеукраїнській олімпіаді з хімії НУХТ!
Як взяти участь в олімпіаді та отримати додаткові бали? Ось наш план:
1. Зайди за посиланням https://nuft.edu.ua/vstupnyku/vseukransk-olmpadi-nuxt/
2. Уважно ознайомся з поданою інформацією у розділі «Хімія»
3. Зареєструйся для участі
4. Ретельно виконай всі завдання заочного та очного турів
5. Отримай сертифікат із додатковими балами до вступу.
Зустрінемось на кафедрі харчової хімії НУХТ!

Національний університет харчових технологій запрошує Вас до участі в традиційному Ярмарку Вакансій "НУХТ ОСІНЬ 2018". Захід відбудеться 13 листопада 2018 року з 11:00 до 16:00 у головному корпусі університету за адресою: м. Київ, вул.Володимирська 68.
На Ярмарку будуть представники різних галузей: харчова промисловість, машинобудування, фармацевтична галузь, готельно - ресторанна, банківська справа та багато інших . Це чудова можливість дізнатися про діяльність компаній, познайомитися та поспілкуватися з їх представниками, а також отримати інформацію про програми практик, стажувань, перпективи кар’єрного розвитку та взяти участь у захоплюючих майстер - класах. На ярмарку вакансій «НУХТ - 2018» зареєстровано більше 40 компаній! Не пропусти свій шанс!

Вже цієї середи о 12:40 в студ клубі НУХТ відбудеться святкування Дня українського козацтва. На вас чекатимуть:
- дайджест в невідому історію козацтва;
- фото та відео виставки;
- виступ запрошених гостей з Клубу бойового гопака;
- спортивні конкурси. 
Чекаємо на вас!

Шановні студенти!
З 1 по 28 жовтня 2018 року на www.facebook.com/kolesnikovofficial @kolesnikovfund розпочнеться реєстрація бажаючих прийняти участь у конкурсі «Харчові технології-2019». Конкурс пройде у два етапи:
 1 етап - 1 листопада 2018 р. - письмове комплексне тестування з профільних предметів;
 2 етап - 28 листопада 2018 р. фіналісти захищають перед експертами галузі власні розробки і проекти.  Тридцять переможців конкурсу в січні 2019 року відправляться на найбільшу в світі виставку кондитерської промисловості ISM в Кельн (Німеччина). П'ять авторів кращих бізнес-ідей отримують гранти (від $ 50 тис. до $ 100 тис.) на започаткування своєї справи в Україні. #нухт #nuft #nuftinfo

Національний університет харчових технологій запрошує всіх бажаючих на «День відкритих дверей» #open_nuft 6 жовтня 2018 року. У цей день у всіх майбутніх студентів та їх батьків, буде можливість ознайомитися з факультетами @btec_official @hrtb_official @acs_nuft та інститутами @nni_xt_nuft @nniti_nuft@institute_em і дізнатися про особливості майбутньої вступної кампанії #вступнакомпанія
Це дозволить гостям поспілкуватися з викладачами  та очільниками відповідних факультетів  та інститутів Національного університету харчових технологій та отримати відповіді на запитання 🧐щодо напрямів підготовки, практик і стажувань, можливостей працевлаштування 👥 за обраним фахом тощо. 
6 жовтня на вас чекає: ✅ 30 майстер класів;
 Лайфхаки «Як скласти ЗНО і вступити до НУХТу»;
 Спілкування зі студентами;
 Пізнавальна концертна програма; ✅ Розіграш призів із символікою Університету.
Лише 6 жовтня, в НУХТі , приходь та зроби перший крок, щоб стати нашим студентом!
#nuft #nuftinfo #деньвідкритихдверей#вступнику #универ #opennuft

Сторінка 1 із 4